Homenatge a Narcís Monturiol a Figueres.

Exposició “IMMERSIÓ”

Sala L’Escorxador a Figueres.

L’exposició “IMMERSIÓ” Homenatge a Narcís Monturiol a la Sala L’Escorxador de Figueres estarà oberta fins el 17 de Gener del 2021.

Projecte 23 Espines

FUNDACIÓ VALVI, GIRONA

Idea pensada i creada per l’ànima sensible, creativa i tenaç d’en Jaume Geli, a on al final 200 artistes hi hem participat amb una obra visual personal, acompanyada d’un texte poètic d’en Jaume Geli, també hi ha col·laboracions musicals i de videos.

El projecte 23 Espines s’inaugurarà el dimarts 7 de juliol a les 20h. a la Fundació Valvi, Girona.

FUNDACIÓ VALVI
C/ Jaume I, 42 baixos
17001 Girona
www.fundaciovalvi.cat

Instagram @23espines

Arte Español a partir de la Colección Würth.

Museo Würth-La Rioja

30/11/19 – 18/10/20
Ver página web del Museo

És un honor haver estat escollida per participar en aquesta gran exposició, comisariada per Kosme de Barañano, en el Museo Würth de La Rioja,al costat d’ artistes tan reconeguts.L’exposició mostra una visió personal, un subjectiu treball de reflexió que obeix als criteris del comisari que ens ha sel.leccionat.
Els criteris de sel·lecció, segons el comisari són per “la seva capacitat tècnica (poder per dir quelcom) i per la capacitat inventiva (tenir algo a dir), per la seva capacitat de composar i de crear mons nous, per el poder d’intenció destacant el potencial d’encendre o obrir el canvi de la nostra mirada, d’explorar les nocions i conceptes inherents a la construcció, activació i significat de les imatges”.
Espero que podeu visitar-la.

Alfonso Albacete, José Manuel Ballester, Miquel Barceló, Santiago Calatrava, Jorge Castillo, Eduardo Chillida, Alberto Corazón, Cristian Domecq, Luis Gordillo, Prudencio Irazabal, Koldobika Jauregi, Xavier Mascaró, Assumpció Mateu, Blanca Muñoz, Isabel Muñoz, Miquel Navarro, Aitor Ortiz, Jorge Palacios, Jaume Plensa, Monica Ridruejo, David Rodríguez Caballero, Antonio Saura, Ana Soler, Antoni Tàpies, Manolo Valdés, Ramon Vinyes.

“Traces de Passió” Fundació Valvi.

Tot preparat per la inauguració 12.11.19

El proper dimarts 12.11.19 a les 19:30h inauguro l’exposició retrospectiva “Traces de Passió” a la Fundació Valvi. Un recull de la meva obra des de 1974 fins al 2019. L’exposició es podrà visitar fins el 4.1.20.

FUNDACIÓ VALVI

Espai d’art i Sala Miquel Martí i Pol
C/ Jaume I, 42 baixos
17001 Girona
http://www.fundaciovalvi.cat/
Horaris:
Dilluns a divendres de 17:30h -20:00h
Dissabtes de 11h-13h / 17:30h-20h

Imágenes de la exposición “Poiesis”

Article en la revista Bonart
https://www.bonart.cat/actual/poiesis-dassumpcio-mateu-a-la-fundacio-marguerida-de-montferrato/